humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Monday, November 28, 2011

komitmen:)

HAHA. SPM dulu baru aku couple okay. aku nak mama bangga dengan result aku baru la aku boleh bangga dengan awek aku ;)


Asre Amree
after SPM kita declare tau ;)
 ·  · Friday at 1:01am near Amsterdam, Netherlands

Thursday, November 24, 2011

Friday, November 4, 2011

selamat tinggal

okay, ni mungkin last post dari aku. aku nak stop blogging buat masa ni. sorry to my reader ya! to my blog punya peminat tu, thanks for the chocholate ya. Actually aku tak suka sangat ferrero roche tu, tapi orang bagi aku makan la. haha..Doakan kejayaan aku di dunia & di akhirat . Bye!




penuh dengan senyuman,
Asre :')

long time no see!

Hye, sorry aku sibuk before ni. La ni pun aku sibuk. bye... :)