humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Sunday, February 6, 2011

The End!

Hello!!Hari ni nak balik,so nanti miss la nk blogging. Sekarang ni aku nak post pasal cuti aku untuk kali ni.
Cuti kali ni buat first time aku explore satu Alor Setaq!Haha..tu pun sebab bawak kawan2 Abang E jalan jalan.Depa mai jauh dari KL.Lepas tu kami jalan jalan kat Padang Besaq pulak..aku suka sebab dapat beli jersi yg fake.haha..nak beli ori habesla duit aku..aku dah x tau nak tulis ape.aku letak gamba jela.. :D
GRR!!






cendol baguuss!






so, setakat ni la yg aku mampu.bye! jumpa di lain cuti ya! :D


dengan penuh senyuman,
-Asre Amree- :D

2 comments:

rawrha said...

nak cndol tuh sikit bole ?

asre amree said...

boleh..tapi tu cendol siam.haha! :D