humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Wednesday, June 8, 2011

It's me lah!


Hahaha..Sape sial budak gemok ni? It's me lah! Ni pic aku amik waktu darjah 5 or 6  kot. Comel kan? Dulu semua orang cakap aku tak hensem, gemok, pendek.hahaha.. Aku tak penah amik hati pun. :p
Tapi apa dah jadi after aku masuk STAR?? Usha pic bawah ni

Ni aku yang sekarang..Dulu pakai L/XL sized tapi sekarang M!haha..Paling bestnya BMI aku dulu obes (serius tak tipu).Sekarang BMI aku 25 (ideal ke lebih berat eh?). At least better dari dulu. Apa apa pun, syukur Alhamdulillah :)

penuh dengan senyuman,
Asre A.

1 comment:

Hazim a.k.a. Haze-aim said...

reactions aku "tak puas hati".. ha2.. :p