humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Saturday, August 27, 2011

SELAMAT PAGI CINTA

Hello!

Sekarang ni aku dah ade hobi baru, usha movie kat youtube part by part.Tu pun sejak youtube kat sini laju.So hari ni aku nak share pasal satu movie ni.Agak lame dah.Taun 2008 punya filem. Filem tu nama dia 'Selamat Pagi Cinta'.Mula-mula aku malas nak usha.Pastu aku boring sangat so terpakse la usha.



:(

citer ni best sebab aku khusyuk sangat waktu usah ni

3 comments:

Hafiz Rahman said...

aku tengok kat wayang kott movie nie . HAHA

asre amree said...

aku suka ending dia :)

asre amree said...

aku suka ending dia :)