humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Friday, December 16, 2011

new :)

Okay , korang tak rasa blog ni comel ? haha , bagi seorang lelaki memiliki blog macam ni mesti pelik kan ? Semuanya lepas aku observe satu demi satu blog yang aku follow . Ada yang aku tertarik .Semua ni bukannya kreativiti aku sendiri . Just copy and paste . Yang profile dekat atas tu aku tengok dekat blog Yasmin Aisyah and aku terus tertarik dengan dia punya profile . Template blog ni pulak aku kagum bila tengok blog Sheda . Aku terus dapatkan link untuk cari template macam tu . Lepas tu kalau pasal pics , aku admire blog senior aku , Bro Nazmi . And bab bab ayat aku suka bila tengok blog Amir Syafiq , Uthman dengan Bro Caman . Haha ! Apa apa pun , blog aku ni comel sebab ada lebah cute tu dengan bunga yang aku anggap tulip . hehe. Jangan jealous okay . :)

penuh dengan senyuman ,
Asre :)

2 comments:

Hafiz Rahman said...

apahal comel sangat blog kau nie -,-

asre amree said...

haha. comel kan ? tak macam blog laki pun . saja, nat ubah mood. haha , aku suka lebah tu -,-