humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Thursday, December 8, 2011

Thank you and sorry :)

hey TIGA peminat setia penuh dengan seynyuman. Aku nak wish terima kasih sebab korang sangatlah bagi semangat kat aku untuk buat segala macam dekat blog ni. And aku nak sorry sebab aku dah jarang nak update blog ni. Maybe aku tak larat la. Tusyen hari hari. Blog batch pun aku tak sentuh lagi. Adoi....Apa apa pun, aku suka note yang korang bagi tu. balik dari Hatyai je Anip bagi kat aku satu note dengan Fererro Roche. Terkejut jugak aku. haha ! Yang satu lagi tu sama jugak, balik dari indon aku dapat note happy holiday. haha... terima kasih :D. Insyaallah kalau aku rajin aku update la blog ni. Aku pun rasa macam nak berkubur je blog ni. Aku pun baca jugak blog korang. *peminat setia dalam diam :)




Anyway, doakan aku berjaya dalam hidup. Aku pun doakan korang jugak :)

penuh dengan senyuman uang besar , 
Asre :)

4 comments:

Zaidah said...

woah ada peminat setia. siapa tu amree?

asre amree said...

haha. ada lah. kau kenal kot

Zaidah said...

really? haha siapa siapa? *sibuk nak tahu

asre amree said...

haha.