humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Saturday, December 10, 2011

post kosong

yeah, tadi aku ade borak dengan Qla . Dia cakap before ni ingat aku sombong, muka hot. Haha, mana ada la kak Qla ooii..Aku kalau orang tegur aku tegur la balik, tapi kalau tak tegur aku pun buat bodoh je la . So konlusinya, aku tak sehot Iqbal Zubir :)


p/s : proud tak dapat kawan macam aku Qla ? -.-

penuh dengan senyuman,
Asre :)

2 comments:

qlakhirrudi said...

teeheee.nama aku lah -.- GHAHAHA.

p/s : : proud tak dapat kawan macam aku Qla ?

aku jawab : PROUD weh :)

asre amree said...

haha, terima kasih banyak banyak