humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Saturday, March 19, 2011

:D

Hello!!Hhaha...aku x tau nak post apa.Tapi aku ada satu video.Bila dah bosan camni la jadi.Oklah tengok vid ni.
Ni aku practice sebab nanti aku nak buat video kat youtube pulak.haha...xdela.Ni aku memang bosan sangat.enjoy it walau ntah apa apa. :D



video

haha...ni aku memang xtau nak buat apa dah.So aki citer pasal buku.First,buku Bio..buku ni memang bosan tapi berilmu.haha..aku ingat lagi waktu buat ekperimen last week dgn potato..aku amek pisau pastu potong kentang tu macam nak masak.And then kantoi ngan cikgu.Cikgu tanya aku."Kamu nak belajar ke nak memasak?".Aku pun jawab,"Sekarang waktu bio cikgu,bukan waktu memasak,so saya nak belajar!".Nasib baik cikgu sporting.

Ok,second one is Chemistry.Best sebab kira-kira.Tapi kekadang aku xdak mood nak study beliau.Lepas tu,Addmats!!Ni best tapi mencabar.Aku selalu antara yang paling lambat dapat jawapan dalam kelas.haha..btw,bila dpat jawapan gembira dia x terkira.haha...After that,Sejarah,Arggh!!!haha..aku x berapa suka la..ntah kenapa.Mengantuk sangat.Sebab tu aku tunjuk separuh ja buku Sejarah tu.Sorry... :p

2 buku last pulak buku yang agak best.'Laughter the Best Malaysian' tu memang gila b*** best.haha..lawak dia sempoi and ada gak quotes yg bagi aku semangat dalam hidup.Sorry sebab waktu aku tunjuk buku ni tersilap position.Sebab tu aku letak mulut aku kat kamera and say SORRY.hahaha.....Yang last sekali, Gempak! Aku x berapa suka sangat sebenarnya.Tapi bila dah bosan sangat jadi best pulak.haha..Apa apa pun,"Membaca Membina Bangsa!".Selagi kita membaca,selagi itulah ilmu akan masuk. :)

penuh dengan senyuman,
Asre a.

p/s: Jangan lupa buat NILAM!!



9 comments:

azam said...

ahaha. dah la dok kat sebelah aku je. group kita paling stylo~

asre amree said...

haha...Mr.Tan sporting kot!

azam said...

yup. best kot dia ajar. tp aku dgr je la ape yg dia ckp. ahaha

asre amree said...

haha..tu ok lagi..aku pulak bukak klas memasak

azam said...

haha. ko mmg. cikgu ajar kt depan ko senyap2 buka kelas memasak. ahaha

asre amree said...

aku rase cam susah je nk lulus bio aku.haha!

azam said...

aku pun -,-

rawrha said...

haha , lawak laa ko nieee ,
baru aku perasan something ,
tulisan kau lagi buruk dari aku .
haha :D

asre amree said...

hei..tuwww bakat semulewww jadi tulisan engineer kau tau x?