humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Saturday, March 19, 2011

make-up!

Hello!!Hari ni aku nak story pasal diri aku ngan alatan berhias.haha...kalau kat dalam dorm tu aku yg paling lama bersiap sebab aku ada 2 minyak rambut,so aku kekadang xtau nak pakai mana satu.Oklah, aku bagi pic kat korang supaya mudah nak paham. :D




Ok,dua ni ialah 'kekasih' rambut aku.Wah...rambut aku berpoligami!haha...yang pink tu nama dia Gatsby moving rubber.Dia mahal sikit.so aku beli dia 2 bulan sekali.Kalau tak kopak la aku.yang purple tu nama dia Amby Hex.Ni best.Abg E yg rekemen kat aku.Tapi susah nak jumpa la..aku beli pun kat Jaya Jusco Ipoh.Harga dia murah sikit.haha..inilah penyebab aku lewat assembly.

Ni Axe.Minyak cap kapak moden.haha...Ni perisa chocalate.love it very much!!








Ok,last but not least.Taraaa!!HAHA..Anda pasti akan ketawa!EWWW!!Amree pakai Disney Cinderella Mist Cologne??haha..Ni aku nak citer sikit camne aku boleh beli bende alah ni.

Outing yang lepas,aku keluar TC dgn Nik.Lepas pegi CC dia ajak aku pegi 7-E.Aku pun ikutlah..Then kat 7-E aku nampak kat satu rak tu ada banyak perfume..haha..aku ni memang gila sket.Aku pun tertarik kat Disney Cinderella Mist Cologne ni.haha..waktu nak bayar tu aku bet ngan Nik yang akak cashier tu akan gelak.Waktu tu aku memang dah tergelak,cuma tunggu masa akak tu nak gelak je.Akak tu punya lah tahan gelak so dia senyum saja.Tapi senyum dia lain macam.haha...Aku rasa dalam hati akak tu mesti cakap; "Lembut ke budak ni?".haissh...Tak baik buruk sangka Amree.Tapi xpa.Bau perfume ni memang wangi sampai kawan aku cakap; "pompuan mana masuk kelas ni??Wangi gila!".haha...Aku dgn penuh perasan pun jawab; "akula pempuan tu!!".woot woot!!

Oklah,sampai sini saja kot.Aku harap korang jangan tiru aku. :p.Bye!

penuh dengan senyuman,
asre a.

4 comments:

rawrha said...

asre amreee , kau nie , haha ,
aku pun tak macam tuu , adik aku jee yg pkai perfume tuh .
aku dh terguling2 gelak nie !

asre amree said...

haha...tu aku sje test akak cashier tu..tpi dia x gelak n aku nmpak camne ko gelak sekarang.haha

Uthman AG said...

haha . wangi hardcore j .
xleh thn hidong aq . mcm purfume cgu saren lak

asre amree said...

mana ada..nik cakap macam madam julie. :p