humble

My photo
mohd zullasre amree bin mohd sab | friends call me asre , amree but not zul | currently studying in an awesome boarding school , Sekolah Tuanku Abdul Rahman | no love before i get the SPM result | love to smile :)

Saturday, December 31, 2011

awesome twenty-eleven

Memang betul cakap orang , form four mesti 'honeymoon year' . Bahagia sungguh ! Tiada pressure macam form three dulu . Tapi study still tak boleh main-main . Okay , entri kali ni aku nak post pasal apa yang best dalam 'dua kosong satu satu' . Enjoy read it yaww !!


BEDMATE :)


Yang peluk aku tu la bedmate aku. Syafiq Iqmal. Setiap malam dia akan bersabar dengan aku sebab aku ni ganas sikit. Ada sekali dia cakap dia tolak aku kuat-kuat sebab berat sangat. hehe. sorry bro. Anyway , next year kita tidur sama lagi. Dia Housecapt and aku duduk dalam cube dia jugak. Haha ! harap maaf bro :)


Deskmates




Atas Uthman , bawah Ariff . Dua-dua aku kutuk 'gelap' . 

Os : Pandai. Bila dah tau kelas sama , aku terus jumpa dia and cakap nak duduk sekali. Sekali kitorang masuk lewat. yang ada depan je. Arip sorang. Okay, depan pun depan laa... Tapi next year dah tak sama kelas. Anyway , aku dah janji dekat Os yang aku nak belajar betul-betul and mid-year nanti aku masuk balik 5R kalau ada rezeki . Amin :)

Arip : Selalu kutuk dia 'Ucup' and dia akan kutuk aku 'Ba**k' . Budak bola. Selalu main kejar-kejar dalam kelas. Next year dah tak sama kelas jugak. :(


Tiga Sekawan


Amiro Ariz (gig) and Zahid NP
Diorang dua ni best friend aku sampai mati. Sumpah , kalau takde diorang aku bosan. Ade je kitorang buat 4R bising. Syok. Gig aku suka dia punya braces. Every month dia tukar kaler. Zahid pulak style dia unik sikit. Usha la baju melayu pic ni. Cikgu semua puji kot ! Kitorang punya bonding jadi kuat after join Usahawan Muda. Kitorang la orang yang paling semangat dalam Kiosk tu. And kitorang tiga ni fans MU !! Awesome !
Next year tiga-tiga dah tak sama kelas dah. Tapi bonding kena ada :)


Kawan Segemok !



Abaikan orang kiri. Tengok yang kanan je. Paan , start rapat dengan aku this year. Aku rasa sebab Hatyai. Kitorang asyik jalan dua je. Dia kuat makan. Sebab tu lagi gemok dari aku. Ketua Batch. Dah jadi prefect pun ... Conclusion , Kau lagi gemok , Paan. Sedar diri tu sikit :p


Panic ! 






Amsya , Haziq , Hakim , Luqman
Okay , dekat STAR aku rasa tak ramai minat GILA Panic! At The Disco . Aku dengan diorang je. So aku rasa diorang Ohseemmm. Sebab tu aku post pasal diorang . :)


Teammates




"It's not about a friendship , it's all about BONDING !" - Coach Nahar




Tiga Peminat Setia Penuh Dengan Senyuman :)


pic ni aku tengok gigi paling awesome !



pink . haha !

Okay , diorang ni la yang buat blog aku makin best. Bukan apa , mula Chai cakap ada 3 orang minat gila dengan blog aku. Okay , aku tak tau sapa. Tapi dah lama aku tau dahhh.. Seronok bila tengok ada orang minat blog nii.. Rasa lagi best aku nak buat post baru. Aku nak thanks gila-gila dekat korang bertiga , Yasmin , Aalia , Syerox :) 




:)



Okay , ni Amirah Farhana. Macam mana aku boleh kenal dia ? Bacala post ni . Sumpah lawak. Hmm , nak diringkaskan , kerana nametag tu la kitorang rapat. And yang aku tau dia ni Headgirl. Pelik , sebab dia cakap dia tak suka teddy bear , pink and bunga except TULIPS. Tu pun sebab baca aA+bB. Kalau dia tak baca mesti tak suka punya. Paksa aku baca aA+bB. Suka buat aku rasa serba salah. Lepas tu gelakkan aku. Selalu marah aku bila aku sebut 'abaikan or nothing'. hahahahahahahaha. Anyway , dia baru 16 semalam. Bersyukurla sebab still bernafas sampai sekarang. Dah la kot pasal budak ni .

Double Trouble !



Izyan , Nur Amira
Okay , nak tukaq pi loghat kedah pulak . Syok bila sembang dengan depa. Selalunya dekat Twitter laa. Sebab apa aku syok ? Sebab depa la antara ex-classmates aku yang aku rapat. Dengan depa sajala aku boleh nak melawak pun . Sporting gila. Hari tu ingat nak jumpak hangpa. Aku dari tusyen , and depa pi tengok wayang. Tapi apakandaya , takdak jodoh. Haha ! Tapi Amira dah jumpak orang lain kan Yan ? HAHAHAHAHAHA !!! Aku doakan hangpa bahagia norhhhh. :)

Best Holiday !



HATYAI
Sumpah , rugbytour ni holiday paling gilababi best. Free of charge . Makan sedap gila. Semua ditanggung beres. Aku ingat , mula-mula tukar 150 ringgit. Lepas tu dekat sana aku tukar 50 lagi . Tu pun tak cukup lagi. Aku pinjam lagi 50 dekat Cikgu Rahman . Pandai gila aku ayat di. Haha ! Sumpah terbaik



Jakarta-Bandung
Ni best jugak . Aku pergi sebagai Badar -,- . Tengok pic ni . Aku dekat tengah sibuk buat journal. Boleh pulak orang lain melompat bising dekat situ. Haha ! Satu lagi yang bestnya sebab dapat ramai kawan. Actually , Indonesian ni peramah gila. Dekat Jakarta kitorang pergi SMK Negeri 22 . Sumpah terbaik ! Orang semua duduk dalam dewan , tapi aku , Gig dengan Hakim keluar pergi toilet. Keluar je dari toilet , kena serbu dengan cewek-cewek. hahaha ! Peramah gila. Tu la first time aku tak kaku bila cakap dengan perempuan. Makan ? Makan dia sedap tapi sama setiap hari -,-


Royalist '12 Sayang <3




Pejam celik dah masuk tahun kelima aku dengan kawan-kawan  Royal Family ni. Next dah jadi Fivers. Super Senior. Pexma akan menerajui Rumah Biru dengan jayanya . Insya-Allah. Guys , belajar rajin-rajin.
Piala Agong kita yang punya ! :')

WE ARE THE KING OF THE KINGS !


penuh dengan senyuman  , 
Asre :) 

1 comment:

rawrha said...

haha . memanh ohsemm pasal amirah :D